• Slider 1
  • slider 4
  • Slider 3

Caraat Juwelier de beste in Nieuwegein

Over ons

Caraat bestaat sinds 1985. Jan Verburg en Else Verburg-Bloch startten de winkel, en tegenwoordig runt zoon Remco de zaak. 

Hoe het is begonnen

Jan en Else komen beide uit het juweliersvak. Ze werkten in verschillende functies voor diverse juweliersbedrijven. In het najaar van 1984 besloten ze een eigen winkel te starten. Nadat het hen was gelukt een plek in het Nieuwegeinse CityPlaza te bemachtigen, openden zij op 6 juni 1985 de deuren van 'Caraat'.

Visie

Jan en Else stond een laagdrempelige en makkelijk binnen te lopen juwelierszaak voor ogen, met als motto: 'juwelen zijn voor iedereen'. Die visie sloeg aan: al snel had hun juwelierszaak een zeer trouwe klantenkring uit Nieuwegein en omstreken. 

Wij als team streven ernaar om voor iedereen wat wils te hebben, jong en oud.
De merken die wij voeren proberen wij zo uitgebreid mogelijk neer te zetten.
Op die manier heb je niet alleen buiten het merk, maar ook binnen het merk genoeg keuze.

Ons team beschikt over de nodige vakkennis. Dit proberen we bij te houden door workshops over een merk- of een verkooptraining te volgen. Op deze manier hopen wij u goed advies te kunnen geven en mee te denken in uw wensen. 

 

Remco Verburg: Juwelier sinds 2004

Sinds 2004 - het jaar waarin hij zijn juweliersopleiding afrondde - runt zoon Remco de zaak en inmiddels is hij mede-eigenaar. Moeder Else en vader Jan zijn op de achtergrond nog betrokken bij de winkel in de vorm van een adviesfunctie. Wapenfeiten sinds het mede-eigenaarschap van Remco? Caraat is in 2012 verhuisd naar een nieuwe locatie en het is het vanaf nu mogelijk om online te bestellen! 

Zojuist bekeken

Een greep uit onze collectie

Fossil
Fossil
Ti Sento
Ti Sento
Michael Kors
Michael Kors
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)