• Slider 1
  • slider 4
  • Slider 3

Service speciaal voor u

Service

Wij hanteren standaard een ruil termijn van 8 dagen (langer in overleg). Met kassabon kunt u het artikel ruilen of een tegoedbon ontvangen.

Ons team staat altijd voor u klaar als u problemen heeft met uw sieraad. Samen proberen we het dan zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Mocht u een reparatie hebben van een sieraad of horloge dat niet bij ons is aangekocht dan kunnen wij ook kijken of we dit voor u kunnen repareren. Houd u er wel rekening mee dat wij niet werken aan imitatie horloges, denk bijvoorbeeld aan imitatie Rolex.

Sieraden restylen?

We kijken graag met ons creatief en professioneel oog naar de mogelijkheden om uw eigen sieraden te restylen. In overleg met een van onze medewerk(st)ers kunnen we kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen. Stap eens binnen bij Caraat en wie weet kunnen we een mooie herinnering aan een sieraad in een nieuw jasje steken. 

Bestellen

Heeft u iets moois in een magazine of op tv gezien van één van de merken die wij voeren? Maar hebben wij het niet in onze collectie? Of is uw maat niet meer op voorraad van een mooie ring? Dan doen we toch graag ons best om dit artikel voor u te bestellen. 

Cadeautje, ook voor jezelf

Wij verpakken de gekochte sieraden altijd tot een mooi cadeautje, ook al is het voor uw zelf. Caraat loves pretty wrapped gifts!

Zojuist bekeken

Een greep uit onze collectie

Caraat Juweliers
Caraat Juweliers
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
Buddha to Buddha
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)